11 Sep 2011

permulaan hidup..

pejam celik pejam celik dh dkt 4 bulan ak cuti...mg x terasa langsung..klu owg tny pa ak wat time cuti ne..sumpah! xtau nk cakap pe..hehe yg banyak makan tido ja..tp nk jgak habaq yg cek da la belajaq masak cket2..hek3 tangan d dada muka d atas  serious aku nk sangat kembali time raya ri2..coz ak asa cam raya kejap sangat..tgk2 dah abeh..myb sebab aku x jalan mana2 kot..juz balik umah tok..cam na ak nak jalan orang berduyun-duyun mai umah..huhu tp xpe2..mak ak selalu cakap 'owg mai 2 la rezeki' ermmm so biaq ja la owg mai pun sampai kekadang xdan nk basuh cawan...walaupun hari biasa cam 2 la keadaan umah ak..kpd sesapa yg nak jadi sebahagian daripada family ak kena la cepat2 mesra alam..cehh...kenapa tiba2 tukaq topik ne???
ok2 back 2 th normal...:)

10 sept ri2 ak dah selamat mendaftar kembali ke uum sintok..now dh sem 3 dh..asa cam bwu semalam ja masuk uum..asa orientasi..tp xsangka dh setahun ak kt cni...alhamdulilah..ak dh berjaya mengharungi suka duka di uum ini..ttg pelajaran alhamdulilah la..walaupun bkan terbaik tp masih di tahap selamat ag la..hehehe

tp kan..yg xbeshnya...bila lek u ja ak cepat sgt sakit..now dh batuk2+asa nk demam..myb sb peersekitaran kot..yer la makan pun x tentu hala..kt umah leh la makan lazat2 sedap2...hurmmmm windu umah..windu mak..huhu

tp kan....ari ahad minggu depan cuti..ak nk lek asanya..haha kangan sama anak2 d umah..lagipun dk umah xabes det..ceh alasan semata2..:P

ok la setakat ini dulu..byk benda sebenarnya nk cita dalam ini blog tapi keadaan kesihatan saya x mengizinkan la...asanya nk rest sebentar..nk tido pn mata macam payah nk lelap ja..
ok selamat malam semua...:))



p/s:saya rindu dia!

No comments: