4 Aug 2014

Masanya dah tiba !

pejam celik pejam celik dah bulan 8 . cepat sungguh kan masa berlalu.
Alhamdulillah dah selamat menjalani ibadah puasa. dah meraikan syawal dah pun. syukur Alhamdulillah Allah swt panjangkan umur.

kali nie banyak sangat benda yang berubah dalam diri aku. benda yang personal. mungkin Allah swt dah dengar luahan aku. Alhamdulillah.

besok aku akan masuk wad. Insha Allah lusa operation. Debar takut neves sedih semua ada. Seriously dah smggu dah otak asyik pk pasal nie. Takut nak operate 2 x sangat. ( tapi takut gak laa. haha )

aku lebih risau n takut pk pasal keadaan aku nanti lepas operation.

Kuatkah aku nanti?
Sakit sangat x nak lalui nt?
Apa jadi lepas nie?

yang paling aku takut.. selamatkah rahim aku? ada peluang ke x aku nak tengok zuriat aku sendiri ?
kadang-kadang bila terlampau pk sampai bawak ke mimpi. parah toi aku ne. huhu

But aku bertuah ada kawan2 yg supportive. xpenah jemu bg semangat kat aku. Ida n semua crew hot ladies. chik ngah ten li n rad. Now aku hanya berserah pada Allah swt. Doa Doa n terus berdoa. selebihnya aku tawakal ja. Allah sebaik-baik perancang. Dia lebih mengetahui. Mudahan semuanya selamat.

Besok kol 9 dah kena ada kat wad dah. utk check up semua. Mudah-mudahan semua ok n aku boleh jalani operation rabu ni. aku takut jugak sebab aku tengah period sekarang. kang xpasal dok hold dlu. jenuh cemuih la melangut kat spital 2. paling kesian kat mak la. terpaksa stay ngn aku. kalau ikutkan aku. aku xnak orang jaga. tapi paham-paham la mak kan. confirm dia xkan tinggal aku punya.. love u mom ! huhu

Doakan aku yaa..



1 comment:

saifful bahri said...

To ezzaty, I am very proud of you for your spirit and strength. I wish you will always be happy in your life and the operation will be success. SB.