21 Mar 2013

Keja Tak BerPaedah Namanyaa



nak tengok awek comeellll x...

kalah pelakon korea ok. kalah Ji Hyo. hahaha

tapi...sebelum ampa tgk kann..sila pastikan anda tidak sorang2..tengok kiri kanan ada mencurigakan ke x.
tengok pintu kunci betul2 ke x. 
tengok atas syiling ada apa2 x


tengok bawah katil ada apa2 x.. haha

haaaa....

pas2 baru tengok gambaq nieee,....















tapi janji tau.... x comel pun msti kata comelll okay...









comel x kak ton ???



comellllllll.........................................




ar canggitu jawabnyaaa..... hahaha


















ok meh kita tgk.................



















































scrollll lg....wa mau kasi suprise cket. 







xklusif okay kat blog nie.........








































3





























































2


































































1



























































































ready ????











































goooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



































































































kahkahkahkah... comellll x ? 



ini namanya kak ton baru balik wat plastic surgery kat Indon. haha



aku boring weh. 2 jadinya benda nie. mula-mula ingat nak settle asgment yang bertimbun32 xpenah mau surut 2. tapi pk ok nak relaks ja. so layan RM 137. sementara bb laju giloooss. 
tapi settle ja layan RM. mood nak wat keja xmai2 jugak. so moh kita wat benda merapu kannn. 


aku make over aka memperdajalkan muka aku kat Taaz.com.
bez men benda nie. kita leh pilih mekap apa kita nak.. brand apa suma ada. dr foundation sampai la ke rambut-rambut kak limah 2. haha


so pas nie mari lah kita sama2 memperdajalkan rupa kita yang menawan nie yer. haha




tapi kan,...lepas2 make over nie aku tgk rupa aku dah nk lebih kurang dengan rupa kat bawah nie jaa..





HAHAHAHAHAH. !

No comments: