19 Dec 2011

Darbian's Night


tonight ada dinner DPP aku...a.k.a kolej...besa la uum ne kan suka lain pada yang yang lain..kami ja pggl dpp stand for Dewan Penginapan Pelajar...aku stay kat dpp SIME DARBY...


plan awal mg xnak p...tapi wajib lak..nanti bila xp macam2 la karenah org atasan...normal la kan..apa2 pun serious njoy ja aku asa...cuma 1 ja makanan x cukup...dah perut tengah memberontak gila ! sabar ja la...balik bilik selongkar biskut Jacobs..alhamdulilah kenyang...sekarang nie memang aku KUAT MAKAN....tapi xda sapa nak marah kan..makan la selagi boleh nt sakit itu x boleh makan ini x boleh makan..ar kan susah ? :)




ok dah cukup merapu...meh kita layan gambar-gambar yang x seberapa ne...kamera aku prob..gmbar jap ok jap x...mg nak kena beli DSLR ne..haha jangan mimpi la zati !


aku pakai simple ja..baju pun tah yang kurun bila ne...x silap aku time aku lepas form 6 kot...lama gila kan...aku malas la weh nak beli baju dinner bagai..aku jenis cepat cemuih nanti beli baju gah-gah sangat aku pakai sekali tue ja pas tue memang terperap la lam almari tue...so pakai ja yang mana ada..agpun xda sapa nak tengok kat dinner tue...nak p melahap ja pun..hahaha




tema dinner tue ELEGANCE...memang sakan la orang melaram...macam-macam fesyen aku nengok...macam2 stail depa belit kepala..sat cekik kot nu sat pusing kot ne...ada tue sampai tengah makan bulu mata palsu jatuh..haha tapi janji bergaya kan..haha




my bff memang cantik sangat malam tue...sapa lagi kalau bukan CIK SYERI ...mg cam retis uollz...tapi sayang xsempat nak ambil gambar ngan dia sb tgh sibuk nak masuk dewan time tue,..nanti kalau dia uplod gambar dia aku curi masuk sini yer..haha
















ok time tuk anda semua sakitkan mata anda mengadap kami yang super comel selekeh nie....






aku n zura

zura . aku . amy

nie time nak masuk dewan...semua cantik2..i ja selekeh..:(
hana tazura n hana takinah
nie menu kami...nasi beriani..lepas makan aku rasa nak terkluaq balik..tekak nasi aiq ja kot..haha
ada lagi makanan..ada mee kuah n rojak tapi dah abeh..xsempat nak amek..huhu


wani gelak sakan..:P

aku n amysantriaso..haha

kan besh kalau muka aku mg selicin segebu begitu..haha





meraahh mak ngah !

pink wajib ADA !


persembahan daripada student somalia...best sgt !

persembahan daripada student indon..best jugak tp meremang bulu roma sb tarian depa cam pemujaan ja...depa nyanyi bahasa depa kami xpaham..myb tarian tradisional depa kot !
no yang xBERTUAH~~

pengetua dpp aku...sporting gila nyanyi lagu TIADA LAGI...


ok masa untuk pulang !




okeh dah abeh...ada lagi gambar tapi den dah letih..haha





apa-apa pun darbian's night mg bez...njoy ja walaupun perut lapar...ikhlas ke x aku cakap ne??










okeh selamat malam..thanks sudi baca !


hug kis 4 u all~~~~
























3 comments:

Norsyazwani said...

gembek gembek saya semua lawa lawa pada mlam tu :) hahaha next kalau ada lagi kita dress lagi ngancam ye..hehehe :P

Izzati Sobri said...

of course ! dinner next sem plak..haha

cik syeri said...

hahaa..dinner next sem pkai sma nk x yunk????u r so gojes yunk siap ada bunga2 ag...weee..