7 Dec 2011

okeh kami dah puas !

nak std xboleh nak wat asgment idae xdak..sebab hati ni sentiasa diganggu bayang-bayang Ombak Rindu...hehe
so petang kemarin kami decide on the spot nak p tengok gak wayang cam na pun..
aku . ika . zura n amy
aku pun mula la contact panggung nak tengok kol bpa yang ada tiket..
mula kol jitra..n dah Full...yang wayang kol 10.30mlm pun tinggal baris depan ja..bayangkan time aku kol tue baru lam kol 3 lebih...mg excited gila kan owg jitra...termasuk aku..hehe

pas 2 aku kol cinema kat ct plaza plak..n ada free ag...so kami decide nk tgk midnight la kol 9.30pm
tiket dah ok..time tuk cari keta sewa lak..mg ari selasa cukup susah nak cari keta sewa sb kebanyakkan student uum xda klaz ari selasa so time ne la nak merendek rata...
tapi naseb kami bek...ada 1 ja ag keta sewa..2 pun kancil ja..xkesah la janji boleh jalan...hehe
kami baru ada 4 orang...coz umi xleh join ada exam n wani lak ada discussion...
pas2 ika kol cakap ipen nak join..so on ja la...cukup kami berlima..


bertolak lam kol 6 lebih n sampai sana terus p beli tiket dulu..sementara tunggu 9.30 kami meronda dulu kat funfair dekat stadium...mg ramai gak orang...macam2 game ada...tapi aku xmen apa pun sebab takut sakit kepala..sekali sakit kepala bukan manja2..tapi ganas2...so xnak amek risiko nt nak tgk wayang pun xblh...:)

so aku jadi jurugambar ja...:)




ika amy zura n ipen layan men benda alah ni..aku surrender awai2 sb tau aku cepat pening kepala..penah dulu nek doi pusing yang tinggi 2..tapi xla tinggi mana pun..sesuai tuk budak-budak ja..turun ja pada doi 2 terus lari p kat keta...muntah2 bagai...lepas 2 memang serik dah la nak men benda2 mcm ne...sebab sekali pening mg terok..huhu




see !! muka amy n ika pucat terus...amy lagi la..siap pening2..tengok aku stil leh senyum2..untung2..hehe

aku teringin nak nek keta belaga ne tapi xcukup masa agpun aku tengok amai budak2 yang nek...cek segan..haha

aku suka sgt tgk benda ne..sweet gila ! ada buaian comel..mula memang nak nek sb aku tgk comel ja dengan harapan aku naik akan bertambah comel..hahaha
tapi naseb bek aku lambat cket..benda ne dah start..
Ya Allah...amazing !
memang Allah lindungi kau daripada kesakitan...coz benda ne laju gila weh...pakai hawin ja orang...berpusing-pusing aku tengok.aku dk bayangkan kalau la tali 2 terputus memang orang tue akan terpelanting nek atas menara Alor Star la..hahaha

ada 1 benda ne ja yang aku tengok slow n romantik ja,.slow ja.tapi kan aku xsampai hati nak nek sb aku tengok budak-budak baya 7,8 tahun ja nek...huhu

comel kan~~


funfair tue agak luas la..xsempat nk round cuci-cuci mata sampai abeh..aku teringin nak men game kat c2..
tapi xpe apa2 pun aku tetap hepy !!



kami memang enjoy malam tue...cam xdak asgmnt ja...hehe






okeh dah kol 9...kami pun kuaq dari cni n p balik ct plaza..xpuas ag jalan2...huhu

sebelum tue beli kacang dulu nak seludup masuk panggung..hehe
cita ombak rindu lama kot..2 jam setengah..so kena wak bekalan penuh2 dalam beg..hihi



sampai2 kat keta kami suma terkejut pas2 suma pakat gelak pecah perut..hahaha


ini caranya si ipen 2 lock keta..mg terbaikk la..hehe
*orang KL mg cam ne ek...kihkih


naseb bek keta sewa ja...hehe




ok dah sampai ct plaza...n now masa berombak-ombak okeh...yahooo !




bez gila weh cita ne..memag rugi la sapa xtengok..first opkos la sebab ada Aaron Aziz...hehe

cita ne sedih sangat n aku pun sebak tambah-tambah ag time Aaron nangis..huhu
pemandangan cita ne lawa gila..mg sweet gila..rasa cam nak kawin-kawin la la tue gak..haha

aku nak tengok ag cita ne sapa nak belanja..jom2..hehe




apa-apa pun ombak rindu memang bez gila !!!





No comments: