25 Dec 2011

Final Exam Semester 3

sebenarnya aku xtau nk tulis apa n xda niat pun nk update malam ne..perlu ke niat??
sebenarnya nak std tp dari kol 9 aku dk kt meja std ne hanya 2 soalan past year ja aku mampu wat..nak tulis pn xlarat...xtau pasepa..huhu
mata ngantok tapi xleh tido coz kepala pening sangat sampai loya-loya....huhu 
dekat nak final mg akan jadi gni..badan dah mula asa xsedap macam nak demam..nk tulis pun terketar2..nak tido xlena...nak makan pun suma cam xkena ja ngan mulut...serios xsuka la cam ne...huhu


final dah dekat ada seminggu ja ag...tp satu subjek apa pun aku x cover ag...main2 ja banyak...:(


jadual dah la agak pack...


31/12/11==>Process Writing
7/1/12    ==>Keusahawanan
8/1/12    ==>Human Resources
13/1/12  ==>Pengantar Statistik
14/1/12  ==>Business Accounting
17/1/12  ==>Organizational Behavior
19/1/12  ==>Marketing Management


suma subjek nie kena mengarang..kecuali Business Accounting jek hitamkan jek...erm nampak gayanya kena wat xcercise tangan banyak2 la..kena wat senaman regangan..kuatkan otot segala bagai..haha


diharap lecturer pun bersabar sangat bila marking paper aku nanti...sabar melihat tulisan aku yang cakar kucing ini...haha




start besok akan mula berkampung kat lib...naseb xleh tido ja kt c2 klu x mg aku nak ja tdo c2 sebab kat bilik ne macam2 dugaan...tengok laptop xbleh tgk katil lg la xboleh...so aku amek keputusan tuk jauhkan diri daripada mereka semua...hahaha




diharap pengorbanan aku ni berbaloi...Amin :))




kawan-kawan wish me luck k !




ok la nak tido dah...sok stil ada klaz..naseb bek 1 kelas ja...:)






okeh gud night suma ! lebiuuu <3