18 Nov 2011

kulit kamo cantik !

tetiba ajin nak update blog malam ne sedangkan mid sem ada 2 paper ag minggu depan asgmnt plak toksah nak kata la....supa cendawan tumbuh pas hujan*
malam ni bukan apa nak relakskan fikiran jap...3 ari berturut-turut buat aku hampir gila...
serius asa diri x terurus..menahan sakit fizikal mental....nama pun wanita perkasa kan...hehe


tadi time kuaq jitra aku da jumpa promosi DASHING





xtau la promosi mahai ka murah tp memang aku tengok amai la teruna-teruna pakt beli..nama pun 'for men' kan..aku nak cik zura sibuk dengan promoter 2 cte sal penjagaan rambut..mask treatment serum bagai...seriuss sgt menarik n teringat nak wat tp mask n serum 2 pun dah dekat rm40 dah...mg kena pendamkan dulu ja la hasrat di hati...*kecewa
tapi akak 2 baik...xdak nk paksa-paksa suh beli cam sesetengah promoter len..menyampah aku !


back 2 the story.......

pas 2 aku pun terus teringat yang aku penah bagi adiah bezday barangan dashing kt fiz..1 set..xclap aku lam 2 ada pencuci muka+perfume+deodarant+bedak.....xsilap aku la kan....


n yang beznya after bpa week aku jumpa dia balik aku tgk kulit dia cantik...btol x tipu...
nampak berseri-seri n dah x oily dah..dulu ajin merungut kat aku muka dia berminyak...

aku hepi toksah nak habaq la kan...yerla kita dah wat orang cantik sedangkan diri sendiri pun xcantik g2 ag...sedih...:)

dia penah beli garnier tuk aku tapi sayang muka aku still xsesuai...aku pun dah letih dah xtau nak pakai apa lagi....myb sabun papaya seketul 3engt 2 ja kot yg sesuai tuk aku..huhu

ok la 2 kan...tengok2 SKII yg sesuai tuk kulit aku haaaa x ke mampos nak angkut tiap2 bulan...pakai xmakan x shopping dah la...makan ja SKII tewww......


xpe la slow2 kan...ada rezeki nanti insyaAllah boleh la aku kelihatan cantik cam orang lain..bersyukur dah cukup sempurna dh..mata 2 hidung 1 mulut 1 !




orang laki sama kan senang nak jaga kulit depa myb sebab depa xdak mekap2 kot so muka depa sentiasa sihat...:) untunglaaa~~~



erm aku harap dia stil pakai lagi barang-barang yg aku bg 2...kena pakai tau nanti kulit kamo bertambah cantik....hehehe pas2 akan bertamabh ramai wanita-wanita di luar sana yang mengejar kamo...wahhhhh....kamo pun berlari-larian sehingga xmampu terkejar lagiiii.....


eh eh apa aku merepek ne....:P


n 1 ag !




penting nieeee !!!







wahhh....remy nak datang la...:)






ok la yg 2 ja nk cte...

p/s:tadi nak cte kat fiz sal ne punya la excited gila baban..tapi berlaku something wat aku rasa termalu tersegan terdiam tersedih n segalanya terrrr la so aku diamkan ja....:'(


1 comment:

nur atiqah wahida said...

tie!follow me!hehehe :D