27 Jan 2012

cam na nak kembali normal ?

rindu gila nak berblogging tapi bila taip ja asyik masuk draft...tah la aku pun xtau napa..bila nak publish mula fikir pasal perasaan orang lain..yol ke aku wat ne ? ada orang terasa ke x ? layak ke aku nak cakap cam nie ?

and macam2 lagi la yang bersarat kat kepala hotak nie...huhu
byk bnda sbnrnya nak share...xpa la mai mood baik punyaa nt aku hupdate laju-laju okeh.. (wat supa orang bca blog aku ) hahaha ada aku kesah ?

sejak 2 menjak nie aku asyik jadi blogwalking ja...sbnaqnya aku x 'walk' pun tapi juz stay kat 1 blog akak nie...bez siot ! mg dia cakap men lepas ja tapi tol2 terhibur...banyak tips sal rumah tangga...itu yang penting..haha


sebenarnya buka tue yang aku nak cite....sebenarnya cam gini,...aku dah susah nak tido malam sekarang...paling awal aku tido kol 4 pagi...dah try tido tapi pusing sana pusing sini garu sana garu sini still xleh lelap gak...cam ari nie aku bertahan xmau tido time siang konon2nya malam aku nak tido awal..tapi ampeh !! sekarang dah 4 pg aku stil segar bugar...mak dah hingaq aku asyik berjaga...n mengadap laptop ja...yer la nak mengadap apa lagi kan...tv cite xda yg menarik perhatian aku langsung..tmbah2 lewat cam nie..cita indon ja...siang malam indon nak menugai tekak aku nie...



and malam nie keadaan aku dah makin xok..huhu bila dah banyak malam asyik berjaga opkos la akan sakit kepala kan...b4 nie sikit-sikit ja...normal la bg aku sakit pala g2 tapi td time tgh dok syok tunduk men kucing...bila aku nak bangun ja..terus pening..melelong aku weh...terus rebah ! mak terkejut..yer la tetiba ja..

mak : la awat ?
aku: pening kepala..memusing...

mak : tue la dok berjaga sangat...mau xpening....bla...blaa...



ok bila mak dah strat bletiaq nie aku dengan penuh belagaknya bangun n wat cam xda apa-apa sedangkan badan stil di awang-awangan ag....huhu
aku dok relaks jap mengadap laptop...pas tue masuk toilet...



and...








again !



aku nak rebah sekali ag..pening nie memusing2 ja..asa cam dunia berputar (hiperbola gila aku...haha )

tapi serius mg pening...cam blank jap ! naseb sempat pegang dinding kalau tak memang tertunggung cam nangka busuk la kat lam toilet tue..pas tue relaks2 jap n kuaq toilet cam xda apa-apa..



x berani nak ngadu kat mak sebab tau akan dapat ceramah x berbayar sekali ag..hahaha








sekarang dah ok cket...cuma bila bangun xleh bangun mengejut...nanti pening...so kena slow and steady...
'biar lambat asal selamat'


:)









okeh now nak try2 tido.....arap2 leh tido n mimpi indah-indah...kihkih













note : semalam aku mimpi aku dapat bf nama AHMAD SHAFIQ....tetiba ja kan..aku xpenah kenal ngn mana2 boy nama gini...nama pun mimpi kan..mainan tido~~


2 comments:

Umi said...

ha..tuhla.p biasa kn lg kt uum xmo tdo malam.kn dh....SYAFIQ???ehem3....huhuhuhu...blog umi asyik wt org trase jek...sedeyh....=(

Izzati Sobri said...

tue la..payah sgt nak tido..huhu
sedap kan nama syafiq ? tp syg hanya igauan semata2..huhu
makhluk Allah mna lg yg dok terasa tue..ishhh
dia kco umi lg ker ?