13 Jan 2012

semakin jauh

aku rindu dia tapi tah aku ngan dia dah semakin jauh dah..myb masing-masing bz nak final exam or myb dia dah ada orang di sisi so wat the fish la kan nak mesej-mesej aku bagai...haha

apa-apa pun i wil pray for him...
moga dia bahagia n berjaya..



malam ne serabut sangat nak std pun suma cam blank ja..cam ada virus kat otak nie so input-input xboleh nak save dengan selamatnya..huhu

myb ini penangan statisitik petang tadi..uwaaaaa.......aku xtau apa nak jadi..tgh exam tadi tengah dok serabut pk kena repeat ke x..org len suma perah otak jawab aku pk benda len..cam na ak nak jawab sebab aku mg xtau apa nak jawab..nak bohong pun aku xtau...asa cam sia-sia bersengkang mata tapi APTB...huhu
anggap ja la dugaan...mana ada semua benda kita nak kita dapat kan...sekarang hanya mampu bertawakal pada Dia...moga dibukakan pintu hati lect tersayang bagi markah keciannnn...huhu


besok exam account...cam biasa kira-kira ja otak aku jem..tapi naseb baik objektif so masih ada point lagi untuk hentam menghentam..haha
apa la aku ni..belum jawab dah pk pasal hentam... :(


arap-arap esok baik-baik ja...Amin...





note:bila stress2 cam nie rindu plak 'hidup berdua' haha













2 comments:

Umi said...

aip...babab kang...:p

Izzati Sobri said...

haha..jom hidup berdua...hihi