9 Feb 2012

Alhamdulilah

ari nie kacau bilau cket..coz da something berlaku kt umah..mg kelam kabut since pagi tadi..
otw balik dari klinik kucing..ipin mati lam keta..cian gila..dok lompat sana sini tetiba bleeding kt hidung..
myb dia nak 'ikut' kakak dia kot... si 'upin' coz baru ja mati 2,3 ari lepas..now ada ana lulu ja..tapi dk letih2 gak tue...myb sebab cuaca sekarang kot yg terlamapu panas...kita pun xtahan tambah la depa kan....

adik aku wat hal ari ni...besala budak2 nak up...(cam aku jugak dulu..haha ) tapi dia makin sakan sekarang...budak2 sekarang bahaya tol ka...nek isau aku nt bila ada anak...aishhh..tetiba ! hihi



ok yg paling penting...Alhamdulilah result memuaskan aku..xda yang repeat...tapi sedih jugak sebab xdapat dekan..myb bkn rezeki aku ag kot..xpe ada lagi 3 sem..InsyaAllah..at least sekali nak jugak merasa...apa2 pun aku bersyukur sangat dengan result yg aku dapat..kira ok la dengan aku std last minute tue..huhu



next sem nak try std dari awal...arap2 boleh masuk kepala otak la..*cakap ja lebih aku nie...jalan x jugak.. :P




note : nset salah satu punca kerosakan budak2 zaman sekarang ! anak aku nt nak bg pakai public phone ja.




2 comments:

Umi said...

jom lepak lib!..ehheheh

Izzati Sobri said...

no hal ! hehe