16 Feb 2012

sedih..cuti dah nak abeh.. :(

tinggal sehari ja lagi nak stay kt umah ari sabtu nie dah nak berangkat balik ke hutan sintok yang indah permai tue...Yer aku tau mesti orang pakat kata 'Eleh dekat ja pun ari-ari boleh balik'

memang tol ari-ari boleh balik tapi semakin naik sem semakin bz..dulu time aku sem 1 sem 2 kemain lagi aku..tiap2 minggu ja lesap balik umah tapi bila dah nek sem 3 kekadang 2,3 minggu baru boleh balik...asgment berlonggok2..discusion memanjang...hopefully sem 4 yang akan datang nie xla sesibuk mana sangat,,kena atuq jadual betul2..dont play2 lagi okeh !

malam nie aktiviti biasa aku bila nak balik u..of corse kena p pekena yong tau fu dulu kt stadium...mg terbaik la yong tau fu c2 n murah banyak choice lak tue...akak tue pun dah kenal muka kami...tadi siap minta no fon coz next month dia nak wat makan2 cket tuk customer tetap dia so nak jemput kami sekali...arap2 time dia wat mkn2 tue aku ada kat umah..klu x rugi2...tapi tadi dah deal ngan kak..klu aku dok kt u dia kena p amek aku kt sana..hihi makan free jangan ditolak kan..haha

sebenarnya ada banyak nak merapu kt sini tapi bila dah depan lappy terbantut la plak idea aku nie...ar aku ada nak cita sal experience aku ri ahad lepas..cita nie seram cket n aku takut nak bercerita malam2 gini..haha

besok kalau free aku cita ok... siap ada gambar lagi...aishh...dah meremang dah nie..ok la stop dulu !

lebiuuu ~~


notakaki : semalam wan gtau moto dia hilang..tetiba terus trgt moto aku yg ilang dulu..sedih gila kot..2 hadiah pertama tok wan bg kat aku..n jugak harta pertama aku..tapi Allah Maha Kaya...setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya..hilang moto aku dapat keta..lower 6 aku amek lesen moto n dapat moto..upper 6 aku amek lesen keta n dapat keta..Alhamdulilah..Allah sentiasa ada dengan kita..apa2 pun kena bersyukur n tabah menghadapi dugaan Dia..to wan banyak2 bersabar la oke..nie suma pengajaran buat kita tuk lebih berhati2 n peringatan buat kita tuk lebih mengingati Dia..tapi jangan pulak time susah ja baru nak ingat Dia..
xpe wan pn confrm dapat moto baru sebab ari nie dia balik kedah..confrm mak beli moto baru kt anak bongsu dia ne..haha sabar ok ! :)))

2 comments:

nur atiqah wahida said...

nak keta jugak! :P

Izzati Sobri said...

eleh ngada..myvi tue lori ke..hahaha