29 Mar 2012

Allah ada

kekadang kita belagak kita kuat tapi hakikatnya tak..tapi kita xda pilihan..we must face it !

cam na pun aku ingat pesan mak ' biarla org nak wat apa pun..Allah kan ada '

btol apa yg mak cakap tue..wat apa la kita nak pening2 kepala fikir kan...kita berserah ja pada Dia.
Dia Maha Mengetahui...

walau macam-macam terjadi..Alhamdulilah , aku masih ada org sekeliling yg x putus hepikan aku..
bersyukur sangat...tapi aku mnx maaf , sampai sekarang hati aku masih blom terbuka tuk sapa-sapa lagi..
aku langsung x terfikir ke arah tue lg..aku bahagia dengan kehidupan sekarang.

so aku mnx maaf pada sesiapa yg terasa dengan tindakan aku.aku rasa menjauhi lebih baik daripada terus bagi harapan..sekadar kawan aku no hal..anytime boleh. tapi bila nak lebih pada tue..aku memang x boleh..

aku xnak bagi harapan kt orang n aku xnak berjanji dengan org..if ada jodoh ada la kan.. :)

ok aku nak tido...besok kena attend integrasi sempena Hari Kokurikulum..awal pagi lak tue..n ptg aku terus pecut balik kampung tercinta...hehe
sebenarnya aku ingat malam nie nak update blog...macam2 benda aku nak cita nak merapu kat sini..n nk upload gmbaq banyak-banyak tapi sejak terjebak dengan running man .. masa aku semakin x cukup untuk berfoya-foya..haha

esok kalau aku larat aku update bebanyak yer...tapi xjanji sb esok i ah kt umah..so mmg masa semaki x cukup la..anak2 ramai kena layan..haha

ok gud nite...lebiuu u all !


notakaki : lect aku yg single+hensem+sporting tue...add aku kt fb...walaupun myb dia add mber2 aku jugak.tapi aku tetap nak rasa excited..haha ok la nk mmpi p LA dgn dia... :)

2 comments:

nur atiqah wahida said...

ya memang ALLAH ada dgn kita,tp kita sbgai manusia,tak prnah terlepas utk berfikir masalah kita..

be strong zaty! :)

Izzati Sobri said...

tq kak long...zaty dah ok dh.. :)