17 Sep 2012

Jelajah UUM

moh kita gebangkan cita yg dah basi..mmg byk bnda nak cita nie.smggu 1st sem nie mmg macam2 benda jadi..xpe kta cita slow2 yer.. :)

nie cita dah lama..ari Ahad lepas (9/9) punya cita.sebenarnya aku dengan zura menyibuk ja..program Jelajah Kampus nie geng2 fasi buat utk junior. well uum nie kan besaq gedabak..kelas pulak nama pelik2..bangunan pulak pening2..pusing kot nu pusing kot nie..siap ada bangunan baru lagi.aku yg senior nie pun kadang2 xtau kt mana location 2 bila junior tanya. time orientasi depa xsempat nak buat memandangkan cuaca pun hujan kan..2 yg depa buat ptg ahad..umi jadi fasi so ajak kami sekali..

last2 bukan kami yg tunjuk klaz kt junior tapi kami wat hal sendiri berphotoshoot bagai..dah alang2 kuaq kan..lagipun banyak tempat menarik kt uum nie..tggu last sem kot baru nk amek gambaq merata.. :)

moh kita layan gambar dehh.... :)


































dah puas jalan..bukan penat saja yg dapat tapi duit jugak keluaq..huhu kat mall ada expo apa tah..nama pun pmpn kan..haruslah rembat apa yg ada..klu blh kesang sebiji pun ttp nak beli jugak..haha

hasilllnyaaa.....................








zura punya..comell !







n aku punya plak....harus lagi comellll.....hahaha





























































































































comel kan..SILA CAKAP COMEL OKAYY !!


Hello Kitty pujaan hatiku... :))














notakaki : nnt next entry psl jln2 abehkan duit lg.. :)

No comments: