23 Sep 2012

makan lagi sampai temookkk..

hari selasa next 2 pulak kami kuaq lagi..well hari selasa kan xdak kelas so haruslah berhuru hara di sana sini.

kali nie pakat nak try makan domino plak.dengaq cita start dr domino buka kt tanah merah 2 sampai ke pintu orang beratur nak beli..so nak try jugak la sedap teqa mana kan.

Domino's Pizza

before p wat makan aku wat spec..spec dah nazak sangat dah..power pun dah low..


meh tgk spek aku..tomeee....










hahahaha...bayangkan aku pakai spek nie p kelas bagai..kompom pemes uollzz...hehe


dah settle booking spek bagai terus jalan p domino..dekat ja..masuk2 ja cover okay..

masing2 perak jakun lagi xtau nak wat gena..

n aku dengan ini mengaku malam 2 b4 aku p sana..aku google dulu..apa yg ada kat domino nie..

dunia kan d hujung jari..hehe

 moh kita layan gambar....



masing2 khusyuk order sedangkan ternganga2 xtau nk order cam na..memasing2 wat muka confident.hehe

 posing b4 order..bila tgk balik2 hny pic nie ja ada ain 2 pn sekerat..ampun ainn..hehe


boh jugak pic nie sb ida suka..mentang2 nampak dia come kan...eh come kerr..haha



nie coupun abg senior bagi,,kebetulab jumpa dia kat dalam 2..pulun la amek..last2 time kami order dapat 2 lagi coupun..tapi aku rasa nie pertama n terakhir aku mai cni..nnt aku cita.




extravaganza

 seafood


onion rings..twist bread xsnap pic la plak..


total suma rm52 xsilap aku..tp xtermasuk air lagi..ain beli air tin 2 rm 5 lebih..beli kat luar baru rm3..ampehh..
kami amek combo yg rm40..tapi tah masuk tax n suma jadi 50lebih.

kat pizza ari 2 baru 30 lebih...makan xlarat nak abeh dah.



pendapat aku sal domino nie seriously besa2 ja..tapi 1 ja bez coz pizza dia x la setawar pizza kt pizza hut..kat pizza hut bila sejuk ja dah rasa kembang tengkuk nak telan kan..dha xsedap..tapi domino bila sejuk pun still roti dia lembut..n cukup rasa.tp kekadang domino nie macam capati ja tau..tambah sosej cket.jadila domino..aku suggest jgn la amek seafood 2..xsedap langsung..rasa macam makan roti gardenia boh tuna sardin 2.huhu

pizza dia nipis so makan xla muak sangat..cuma aku lebih prefer pizza hut sb lagi murah..hahaha

onion rings mmg xsedap..bagi aku la..ida suka ja makan benda alah 2.

aku lebih suka makan kat pizza coz ada sup dia 2.manyakkk sedaaappp oo..domino  nie kan lebih fokus pada delivery kan so tempat dia memang so so ja..xla comfortable n xklusif sgt cam kat pizza.coupon yg dapat 2 pun banyak diskaun tuk delivery n booking online.

aku dok uum..tang celah mana la nak delivery kan..kalau blh delivey mmg aku delivery ja coz bila servis depa lambat dari 30mnt depa aku bg pizza free sebijik..wahh kompom la dia lambat kan..so selalula dapat pizza free..haha tapi sayang depa x sebodo itu.haha



bila dah kenyang n memasing mula la kuaq dengan muka monyok xmau2..haha

xsedap sangat plus mahal..huhu tp xtau la myb kami xtau nk pilih yg mana sedap ke apa ka..

tapi makan sizzling tesco lagi puas hati.haha


dah setle p Jitra Mall suma..sembahyang suma n aku n zura p salon jap.

aku nak wat treatment coz rambut dah makin rosak.huhu zura juz nak potong cket ja..orang dah rebond katakan.haha

memula nak wat kat mourice tapi mahal.treatment rm50.

so p kat kylie....rm25 ja..tapi yg biasa ja la..yg ok cket rm50..myb yg 2 kot kat mourice.



dekat sejam kat cni..zura yg asalnya nak potong cket ja..dah cuci terus...

aku wat treatment n potong cket..tp treatment ja dia cas..potong x sb sikit sangat..aku sayang nak potong rambut,huhu


aku teringin nak rebond tapi takut xpandai jaga n takut nnt lama2 rambut makin rosak..daripada skrg rmbut ok2 ja terus jadi tah apa2..so biaq xpayah..

nnt kawen kot nak buat.untuk suami tersayang..hahaha


antara kylie and mourice aku rasa mourice lagi okay..sb dulu aku potong rambut kat mourice..juz potong besa ja..tapi bila dah depa dryer suma..rambut kita jadi lembut gila ok..banyak hari lak 2 bertahan..

tapi kat kylie mmy la lembut jugak tapi bertahan jap ja.myb sb treatment 2 ke apa ke xtau la kan..tapi part wangi mmg bez gila...sayang aku nak shampoo len.hehe


next time myb p kat mourice kot..biarla mahal cket pun janji puas hati kan.. :)



dah settle dah....... balik umah jap jenguk anak2 pas2 terus masuk kem uum..hahaha




okbaiii.......





notakaki : perempuan nie suka membazir kan.. ke aku sorang..hihi

No comments: