8 Sep 2012

selamat sampai sudah.

akhirnya sampai jugak di bumi sintok nie..bertolak dalam pukul 3 lebih tadi.dengan hujan kemain lagi..bertambah sayu hati aku..auww..huhu ikutkan malas nak drive sb mata aku makin teruk sekarang..spek lak mmg dah low power..mengagau jugak la kalau drive time hujan or malam. nak suh ayah ntar tapi mak suruh aku p sendiri wak keta.lagipun hujung minggu nie nak balik pulak cuti 3 hari kan..bahagianya hidup xda ko-k..hehe

tadi kuaq shopping jap dengan zura..beli barang mandian n makanan segala bagai..sedar x sedar laju ja duit aku keluar..uwaa...ini padahnya kalau kad bank ada kt aku..naseb bek bukan det aku..kahkah

tadi time nak mai cni agak sebak gak la..coz tok ngan wan siap mai umah aku..tunggu sampai aku p..rasa macam aku nk p jauh ja..sedangkan sintok ja pun.haha besala orang tua2 kan..caring terlebih..tok siap pesan macam2 lagi.. yg xpenah dia lupa ialah pesan ' jangan wak keta laju2 no ' ..
tapi bez coz wan back up aku..hihi wan kata ' zati nak wak keta pelan..silap orang la.. 'hehe sporting tol wan aku nie..besa la cucu kesayangan dia..hahaha tapi mmg aku pasan pun..wan xpenah komplen aku wak laju..kekadang siap suh aku potong lori treler segala yg besaq gedabak 2 sb wan xbg aku follow belakang.orang tua2 kan imaginasi depa d luar jangkaan..takut tetiba treler 2 tergostan ka..hehe

now dah mula sedih rindukan boboi..sapa la tolong tepuk dia tido malam nie..huhu tadi time nak mai cni aku siap cium segala..sambil bergenang air mata..boboi lak tido time 2..lagi la aku rasa sedih..boboi lak macam tau2 aku nk p ari nie..manja sangat..kalau x time dia nak men jangan harap la boleh pegang dia..tapi kemarin aku amek ja dia siap tido atas dada aku..sambil tangan merata gagau nak pegang muka aku..alaa...sedihnya..huhu

apa2 pun besok kena mula hidup baru..mudah2an semuanya ok..aku dah mula cuak ok..1st time nak p kelas sorang2..dengan muka mengelupas gila..mmg tunduk xpanggung kepala dah aku..nak pakai selekeh2 ja..bajet budak sem 1.hehe

ok nak tido dulu..Puan Tasha dah tido dah.hehe





notakaki : melangkah kehadapan haruslah pandang jua ke belakang.mcm kita drive keta..opkos kita kena tgk side mirror kan..ada org xtgk side mirror ? ish jgn dok muhung sgt la..len la keta kau mmg xda side mirror.. :P


No comments: